Кој ги следи Каролина и Нина Бадриќ?

Hint – не е Жаре…или може да?

Каролина Гочева и Нина Бадриќ се наши гостинки во следната #1на1 (сабота, 6 декември, 21.30ч на Алфа)

Останатите најави за следнaта епизода –