Веб Ексклузива: Прашај го Спасе!

#1на1 е многу повеќе од 60 минути на ТВ 😀
Од време на време сакаме да ги изненадиме нашите верни онлајн фанови со специјални работи што ги нема на интернет. Една од тие работи е и оваа веб ексклузивна верзија на “Прашај го Спасе!”