Кој го шиша Жаре?

Нашиот Жаре не е бербер, па затоа мора да најмува луѓе што ќе го шишаат по потреба. Евe како се одвива едно просечно бричење на Жаре. (на видеото нема шишање ама ве уверуваме дека Ѓоко исто така е и одличен бербер. Тоа објаснува зошто Жаре има лоша фризура)