Зона на сам рак

Се возиш по пат. Се тресе седиштето бидејќи улиците не се асфалтирани иако пет градоначалници ветија досега. Поради ова сврти на погрешна кривина. Влезе во зона надвор од логиката. Зона каде што владее хаос. Заврши во…. МАКЕДОНИЈА!