Конечно – МЕЊАМ КОЗУ

Новото хит реално шоу МЕЊАМ КОЗУ, од продуцентите на Мењам жену.

Шега на страна, нешто што е must see. Баш сме горди на тоа како испадна. И не, Милка не беше повредена за време на снимањето, Жаре беше само малку.