Кристмас Сонг

Хитот за 2018-та дојде само неколку часа пред дочекот на новата година. Ланчо feat. Климе ви ја носат „Крисмас сонг“, најновата преработка од „Фчерашни новости“.

Екипата за новогодишната епизода на „Фчерашни новости“ ви ги донесе и овие вести:

– Како се прославува Нова година во скопска кафана?

– Ексклузивно интервју со Дедо Мраз

– Кој е победникот во Болнички Survivor?

Уживајте во последната епизода на „Фчерашни новости“ за 2017 година.