Ланчо има нешто да ви каже

Во недела, 12 февруари, со почеток во 19:10 на „Телма“ пристигнува епизодата 12 на „Фчерашни новости“.

Во новото издание репортерот Ланчо ќе се обиде да добие одговор на прашањата коишто ги мачат земјоделците.

„Фчерашни новости“ открива кои се актуелните пазарења во Македонија.

Репортерот Кузман, пак, ќе го истражува загадениот воздух во Косово, кој дојде директно во Карпош.

Следува уште една одлична епизода, во која повторно ќе имаме и гости во студио.

Останете чекор зад сите и во недела гледајте ја новата епизода на „Фчерашни новости“.