Стари луѓе прв пат играат „Call of Duty“

Сите пораснавме со видео игри, почнувајќи од оние наједноставните на „нинтендо“, до сегашните кои личат многу реално. Затоа ако ве викнат да играте онлајн „Call of Duty“ нема да имате никаков проблем, но доколку седне некој на возраст колку вашите родители или баба и дедо тоа изгледа смешно.

Некој не знае како воопшто треба да ја контролира играта, кого треба да убие или кој е дел од нивниот тим.