Сакаш карти, чаша и чаеви?

Секако, овој текст нема врска со “Малку посериозно”, иако е ставен во таа категорија од нашиот сајт 🙂

Значи, сакате да добиете две карти за натпреварот Металург – Кил, Еден на Еден чаша потпишана од Ренато и пакет од најубавите Good Nature чаеви… Тогаш следете не –

1. Вратете се на нашата фејсбук страна (www.facebook.com/edennaeden)

2. Пронајдете го статусот – “ЕВЕ ОВДЕ :)”

3. Во коментар напишете “брат за брат, Вуги за претседател”

4. Првиот што ќе го напише овој коментар ги добива картите, чашата и чаевите. Секако, се прифаќаат само коментарите под статусот “ЕВЕ ОВДЕ :)”