Летаа флаши и чаши во Охрид!

Бевме дел од реализацијата на Vigor barmen cup 2014. Се одржаа два големи натпревари, во класично правење коктели и во “флер”, она поатрактивното, со жонглирање чаши и шишиња, танцување, палење работи околу себе и што не… Најдобрите во двете категории добија по 500 евра, второпласираните по 300 евра, а третопласираните заработија по 200 евра. На здравје!

10542412_630519513729675_5035709117579193764_o

IMG_1574

IMG_1619

IMG_1804

IMG_1814

IMG_1903

IMG_1918

IMG_1954