Најдобрата реклама што ќе ја видите денеска

Деновиве навистина популарна беше рекламата со осамениот старец на месечината. Милиони луѓе ја видоа и сите се сложија дека таа е навистина емотивина. Но како таа реклама би изгледала доколку беше направена во македонска верзија?