Лила Филиповска во 1на1 – НАЈАВА

Задолжително гледање на следната #1на1 епизода! Лила Филиповска ни доаѓа на гости, а најавата е и повеќе од доволна за да ве увери дека оваа сабота во 21.30 часот ќе сте на Алфа тв за новата епизода од нашето шоу!