Лила Филиповска во жешки пози на кеј!

Познатата водителка и македонска секс-бомба, Лила Филиповска, реши да ги искористи овие жешки денови за последни подготовки пред Скопскиот маратон во недела. Лила, како секој љубител на фитнесот и спортот, пред да започне со својот тренинг задолжително ги истегна мускулите и се освежи со омилениот сок Гуте Фрхуте.

naslovna

1

2

Сврте многу глави и мобилни телефони, а веруваме ќе се сложите има и зошто! Попатно, неколку пати беше застанувана за селфи, а богами голем дел од минувачите и побараа и голтка од вкусниот Гуте Фрухте за разладување…

3

4

5

6

7

8