Маестрално гостување на маестро Џамбазов!

Американците велат “Ако функционира, не го менувај”, а гостувањата на Игор Џамбазов во нашето шоу дефинитивно функционираат 😀
Доказ за тоа е и неговата епизода која што моравме да ја поделиме на два дела. Првиот дел погледнете го онлајн а вториот дел ќе може да го проследите следната сабота во 19:15 на Телма!

Монолог од епизодата – тука.

Јавувањето на Игор во полиција е достапно на нашиот јутјуб канал, исто како и настапот на “High control”