Македонисимо – Пембе, Бувчанско, Беровка

Имавме огромна чест да ни гостуваат Симон Трпчески и пријателите, кои во живо ни презентираа дел од албумот Македонисимо – проект кој вклучува плетенки на македонски ора и песни, успешно претставен во многу земји низ светот 😇