Интервју на Жаре за Радио Слободна Европа

Вo монолозите од #1на1 Жаре на шеговит начин ги коментира најактуелните политички ситуации од државата и странство.  Во неговото интервју со “Радио Слободна Европа” пак, ќе можете да го слушнете неговото посериозно мислење за актуелните ситуации, во едно навистина ретко издание, нешто што не сте го виделе од Жаре досега…

п.с. Целото интервју без извадени делови и слично можете да го слушнете ако кликнете тука