Македонски хитови преведени на англиски јазик

Фестивалот Макфест не потсети на легендарните македонски хитови како би звучеле преведени на англиски јазик. Уживајте.

INSATIABLE PILEMALO PUSENJE STAMBOL TAKINGDRUGS ZIDOVI