Македонски пијани политичари?

Некои пијат чај, некои пијат кафе, а некои од македонските политичари знаат да пијат и нешто пожестоко 😀
Одговорот на прашањето “Како би звучеле македонските политичари пијани?” го имате во новиот сегмент од последната #1на1 епизода

Монологот од последната епизода – Тука

Настапот на Влатко СтефановскиКлик