Македонските „Дуран Дуран“

Дарио ни раскажа за стилот кој го практикувале, но и за славата која во тоа време била неверојатна да се доживее 😎 Шатирани долги коси, шалвари и чизми, но и темни очила за сонце навечер, се само дел од начинот на кој Дарио и „Бон Тон” се облекувале, а огромниот број на фанови кои ги чекале пред и по секој настап, Дарио го нарекува ФЕНОМЕН, со што, по она што ни го раскажа, апсолутно се сложуваме 😇