РЕНАТО ШТО ТИ Е НА ГЛАСОТ?

Девојки и момци, започнуваме! Бидете вклучени на тв Алфа оваа сабота, 22 ноември во 21.30 часот. Имаме ОДЛИЧНО ШОУ со нашиот пријател Ренато Вугринец. Како ја завршивме минатата сезона, така ја почнуваме оваа… Ќе биде врвно! Се гледаме на Алфа 🙂