Македонското здравство најдоброто во регионот, па и пошироко

Македонското здравство најдоброто во регионот, па и пошироко, откриваат „Фчерашни новости“ во најновата епизода.

Екипата анализира и какви се народните свадбарски обичаи во Македонија.

Теоретичарите откриваат: Зошто опаѓа водостојот на Охридското Езеро.

И оваа недела нека ви биде резервирана за одличен хумор и многу смеење. Епизодата 11 погледнете ја оваа недела, 5 февруари, во 19:10 часот на „Телма“.

Првата реприза може да ја погледне подоцна истата вечер, а веќе од понеделник емисијата ќе биде достапна на официјалниот канал на „Јутјуб“ .

Проверете ги новостите од екипата на „Фчерашни новости“ на „Фејсбук“  и на „Инстаграм“.