Што ќе гледаме во епизодата 25 на „Фчерашни новости“

Знаете ли што ќе гледате во новата епизода на „Фчерашни новости“? Нормално дека не, но затоа сме тука ние. Во епизода 25 гледајте:

  • Екипата ќе присуствува на колективно будење
  • Кузман ќе се вози со таксист – експерт
  • Ќе се води муабет и со очаен стар ерген

Останете чекор зад сите и оваа недела. Епизодата 25 ќе може да ја гледате во недела во 19:10 часот на телевизија „Телма“.