Марјан Ѓорѓиевски – Мажи

Трето видео од Марјан во серијалот кој го работиме за Monza energy drink. Марјан за мажите. Уживајте!

Потсетете се на претходните две видеа. Ајвар и ракија (клик тука) и Трауми (клик тука).