Марјан Ѓорѓиевски – БАБИ

Сезоната 9 ја почнавме во ново студио и со многу нови лица во тимот. Еден од нив е и генијалниот Марјан Ѓорѓиевски, кој во неговиот прв стенд-ап во Еден на Еден зборува за една врста што треба да се заштити од УНЕСКО. Да, тоа се нашите баби…