Марјана го менува Марјан?

Во последните две епизоди Марјан го нема на ководителското место покрај Жаре…Како посветени новинари на сајтот, решивме да стигнеме до суштината на проблемот.

На местото на Марјан ќе дојде новата водителка – Марјана.

Ајде, ќе ја преживеете и оваа глупава шега 😀 Марјан се враќа во студиото од наредната епизода