Мега Гига – интервју со Кирил Иметоди

Eкстра Мега Нај Гига Бајти Ексклузив дознава – Дали Вугринец и Прибак земаа македонско држјавјанство за да добијат бугарски пасош!?!?! Плус, специјално ексклузивно интервју со г-дин Иметоди!