Фчерашните Фчерашни новости

Погледнете ја новата „Фчерашни новости“ на „Јутјуб“:

Додека епизодата број 9 се снима погледнете ги необјавените клипови и скечеви на „Фејсбук“, фотографиите од позади сцената на „Инстаграм“ и потсетете се на старите епизоди на  „Јутјуб.

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот