МЕЊАМ КОЗУ – трејлер

НОВОТО ХИТ РИЈАЛИТИ ШОУ ВО МАК ЕТЕРОТ! Од продуцентите на Мењам Жену доаѓа најновото ХИТ РИЈАЛИТИ ШОУ – МЕЊАМ КОЗУ!

Ова излезе и подобро од што очекувавме и навистина не е за пропуштање.

Целата МЕЊАМ КОЗУ гледајте ја оваа сабота (20 декември, 21.30ч) во #1на1 на Алфа