Насловната музика од сезона 7 сега и на Јутјуб!

На барање на публиката (и ова го мислиме навистина) насловната нумера на #1на1 е конечно достапна и на нашиот YouTube канал. Џез нумерата можете да ја слушате наутро, навечер, попладне, а можеби и за време на романтична вечера 😀 Насловот на песната е “Different World” и е дело на Горан Папаз, на кој што сакаме да му се заблагодариме за тоа што поради него ја имаме најдобрата музичка шпица.

Се надеваме дека ќе уживате во истата исто колку што и ние во канцеларија 😀