Милан Калиниќ и Милан Васиќ во Еден на Еден

Осмата сезона на #1на1 не прекинува со премиерните гостувања. Во последната наша епизода ги угостивме Милан Калиниќ и Милан Васиќ, а освен српските актери (кои што понекогаш се појавуваат пијани на претставa) во студиото ги имавме и Тино Стојановски и Суперхикс.
Целата епизода е достапна тука: