Миле Паника станува нов водител на Еден на Еден?

Кој вели дека не споделуваме клипчиња од снимањето на нашите епизоди? 😀 Еве мал sneak peak од следната епизода на #1на1 која што ќе можете да ја погледнете оваа сабота во 19:15 часот на Телма!
Погледнете ја и најавата за епизодата тука.