Миркуловски VS Диви (NBA 2K14)

Во недела на 12ти почнува новото европско првенство во ракомет, а веднаж пред тоа оди најновата епизода од Еден на Еден каде гости се нашите ракоментари од македонската репрезентација. За нивните најави, за тоа како се припремаат и нивните очекувања гледајте в недела во стандардното време. А сега за вас имаме краток исечок од емисијата во кое учествуваат „гејмерите“ од нашата репрезентација Диви и Миркуловски кои се „решаваат“ на партија NBA 2K14.