Иван Босиљчиќ во Еден на Еден

Неколку дена пред неговите концерти во Скопје и Струмица, Иван Босиљчиќ специјално долета од Белград за да биде дел од Еден на Еден.

Српскиот актер на каучот кај Жаре рецитираше на македонски, а не пропушти ни да запее.

Покрај Босиљчиќ, во недела ќе ја гледаме и неверојатната 90-годишна Добрила Чабриќ, македонската актерка и пејачка, која во моментот растура на музичкото шоу „Никогаш не е доцна“.

Сѐ на сѐ, не чека нова одлична епизода на Еден на Еден оваа недела 18:50 часот на Канал 5.