Мирослав Илиќ гостин во најбоемската епизода на нашето шоу!

Маестрален настап во живо, супер разговор, одличен монолог и сопнување при влез (?!?) се само дел од работите што можевте да ги проследите во последната епизода на #1на1 во која на гости ни дојде феноменалниот Мирослав Илиќ!