Моето VS твоето детство

Многу работи се сменети од времето кога ние бевме деца. Добро, „Бољи живот“ уште се емитува, ама па многу други работи изгледаат поинаку 🙂

Жаре од моето VS Жаре од твоето детство

 

Груевски од моето VS Груевски од твоето детство

 

Зоки од моето VS Зоки од твоето детство

 

Поет од моето VS поет од твоето детство

 

Али од моето VS Али од твоето детство

 

Бибер од моето VS Бибер од твоето детство

 

Пајак од моето VS Пајак од твоето детство

 

ДНК од моето VS ДНК од твоето детство

 

БОНУС: Нимиц од моето VS Нимиц од твоето детство

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.