Што ќе правиме со Владо Георгиев оваа сабота во 1на1?

Балканската музичка ѕвезда Владо Георгиев е наш гостин во #1на1 оваа сабота во 21.30 часот на Алфа тв. Ќе биде вистинско тв шоу кое задолжително треба да го гледате.

Погледнете само мал дел од она што следува во сабота, 21.30 часот на Алфа тв.