Монолог и јавувања еп15 – Избирачки список

Во монологот од последната епизода на тапет беа проблемите во избирачкиот список. Но, да не испадне дека сме премногу сериозни исто така и си игравме со неколку мобилни апликации. Секако како и многу пати до сега повторно ни се јави Спасе за да побара (а што друго ако не) шолја 😀

Целата епизода може да ја погледнете тука, а доколку сакате да ја чуете пародијатa на “Тажна љубов,среќна песна” притиснете тука.