Moнолог – Толку е ладно што…

Знаете колку е ладно? Толку е ладно што треба да седите дома и да го погледнете овој монолог од последната епизода на #1на1 😀

Играта „Да плукнеш, ме изнасмеа“ е достапна на следниот линк, а тука можете да го проследите и разговорот со Александар Станковиќ.