Монологот и јавувањата од епизода 1

Жаре со ново обраќање кон јавноста. Во премиерното издание на седмата сезона на тапет беа судиите и манекенките. Но и оваа сезона телефонските линии беа жешки небаре ова е емисија на Чомовски