Монологот и јавувањата од епизодата со Жељко Самарџиќ

Во монологот од последната #1на1 епизода на тапет ни беа македонските политичари, Ноне, Александар Маленко и уште многу други фаци од секојдневието. Секако, после монологот имавме и јавувања од секакви чудни ликови кои што повторно решија да се зафркаваат со Жаре… 🙂

 

Погледнете ја целата епизода на следниот линк.

Погледнете го Жељко Самарџиќ на хелиум тука: Клик.