Монологот и јавувањата од последната епизода – Заев и Латас

Во последниот монолог Жаре кажа дека го гледал филмот”Марсовецот”. И после цел свет се чуди зошто филмот остана без ниеден Оскар…
A освен проблемите на македонците на црвената планета, Жаре ги прокоментира и проблемите на нашите во Македонија вклучувајќи го и мега хитот “Лаки против Зоки” 😀

Погледнете го монологот:

Целата епизода тука.

Веб ексклузивни видеа тука и тука.