Музичката кариера на Спасе

Ако некогаш сте се запрашале како познатите светски хитови би звучеле со Спасе во нив тогаш подгответе се да го дознаете одговорот! (а и прекинете да се прашувате вакви прашања, зошто мислите на тоа побогу?)