На фејсбук му оди одлично

Феноменални 2.2 милијарди долари за Фејсбук во првиот квартал од 2014 година. Два пати повеќе од 2013 и три пати повеќе од 2012 истиот период. Погледнете од каде ги добива приходите…

adrevenue_byusergeography_facebook_3x2