Најава за првата епизода од сезона 8!

После неколкумесечна пауза дојде време да се вратиме на ТВ екраните. Оваа сабота во 19:15 часот на Телма ќе можете да ја проследите епизодата со легендарниот Бора Чорба. Во оваа епизода и: Никола Ѓуричко, Џуле Ван Гог и Антонија Гиговска!
Проследете ја најавата за епизодата на следниот линк: