Погледнете го гостувањето на Пенезиќ и Радиќевиќ во Еден на Еден!

Ќе беше подобро да ни дојдоа како шампионки ама и како бронзени Јованка Радиќевиќ и Андреа Пенезиќ ни приредија одлично шоу. Ракометарките на македонскиот ракометен првак покажаа дека освен тоа што ги бидува на теренот тие имаат и талент за носење на насмевки кај гледачите. Погледнете ја целата емисија со едни од најдобрите светски ракометарки само на нашиот јутјуб канал: