НАЈАВА ЗА СЕЗОНА 7 со Џамбазов, Трендо, Чом, Петко и Климе

Новата сезона од #1на1 започнува на 28 ноември. Сезона 7 ќе се емитува на Телма секоја сабота во 19.15 часот 🙂