Самсоненко и Лекиќ во новата епизода!

Сопственикот на ФК, РК, ЖРК, а можеби и на реката Вардар, еден од најозборуваните луѓе во Македонија – Сергеј Самсоненко гостува во новата Еден на Еден. Друштво ќе му прави официјално најдобрата ракометарка на светот, Андреа Лекиќ. Не ја пропуштајте новата Еден на Еден, оваа недела на тв Алфа во 20:30h