Најава за вториот дел со Јелена Томашевиќ

Епизодата ќе може да ја погледнеме оваа недела во 18:30 на Канал 5!
Втор дел од гостувањето на Јелена Томашевиќ за оваа сезона, а најавата ја гледаме на: