Најгледани реклами… За минатиот месец

Маркетинг сајтот adweek, секој месец врши рангирање на најгледани реклами на you tube. Ви презентираме дел од рекламите кои беа најдобри за месецот кој помина:

Рекламата на Самсунг собра над 3 милиони кликови

Ер Нов Зеланд близу 4,5 милиони, мора да кажеме одличен кастинг

Интересната најава за новата сезона на Walking Death исто така собра близу 4,5 милиони

И најгледана е рекламата на Масерати со над 12 милиони кликови