Најголемиот хит на Тамара бил напишан на тоaлетна хартија?

Во нејзиното гостување во #1на1 Тамара ни откри еден интересен факт за Игор Џамбазов кој што тој не ни го кажа при неговото гостување. А тоа е дека текстописецот на “Тажна љубов, среќна песна” ја напишал песната на тоалетна хартија! Подетално за ова можете да чуете од следното видео:

Целото гостување на Тамара тука, а нејзината пародија на оваа песна тука.